Γκονσάλβες: «Τι να σχολιάσω για φήμες και εκτιμήσεις για τον Μάρκο;»

Γκονσάλβες: «Τι να σχολιάσω για φήμες και εκτιμήσεις για τον Μάρκο;»

Δημήτρης Τομαράς
Γκονσάλβες: «Τι να σχολιάσω για φήμες και εκτιμήσεις για τον Μάρκο;»

bet365

Ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα επισήμανε στους Πορτογάλους ότι δεν γίνεται να κάνει σχόλια πάνω σε εκτιμήσεις, φήμες και πράγματα που δεν ισχύουν. Κανένα σχόλιο από Γρηγόρη Γεωργάτο.

Οι Πορτογάλοι θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο... φλερτ Πόρτο και Μάρκο Σίλβα, ζητώντας από τον Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντη του 38χρονου ένα σχόλιο.

«Τι να σχολιάσω για φήμες και εκτιμήσεις για τον Μάρκο; Δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πω για πράγματα που δεν ισχύουν;», ήταν η επισήμανση του μάνατζερ του Σίλβα. Πορτογάλοι δημοσιογράφοι ζήτησαν και την γνώμη του Γρηγόρη Γεωργάτου αλλά και επισήμως της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γεωργάτος δεν έκανε κάποιο σχόλιο για το ζήτημα ενώ οι ερυθρόλευκοι τους παρέπεμψαν στις δηλώσεις που έκανε ο Σίλβα την Παρασκευή στη Nova. Ξεκαθαρίζοντας βέβαια ξανά πως δεν υφίσταται κανένα θέμα.

Πάντως πορτογαλικές πηγές αναφέρουν πως στο πλαίσιο της βολιδοκόπησής της για τον επόμενο προπονητή η Πόρτο επεδίωξε να μιλήσει με τον Μάρκο Σίλβα. Ο ίδιος ο προπονητής των Πειραιωτών πάντως διευκρίνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα