«Λαβωμένος» ο Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη

«Λαβωμένος» ο Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη

«Λαβωμένος» ο Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη

Με αρκετά προβλήματα και απουσίες πηγαίνει ο Λεβαδειακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο.
 
Μετά το τέλος της ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία κατάρτισε με δυσκολία και σχεδόν αναγκαστικά, καθώς στους ήδη υπάρχοντες και για μεγάλο χρονικό διάστημα τραυματίες Μιλιάζες, Μπελζαγκουανί, Φαβάλι και Ρομέου έχουν προστεθεί ο Ουόν, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την ΑΕΚ, ο Γιακουμάκης και ενώ ο Μανωλάς αν και τραυματίας, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή. Απόντες θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Νικολάου.
 
Αντιθέτως, στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντρέι Τσουρίκοβ. Αναλυτικά η αποστολή, η οποία θα μεταβεί το απόγευμα στην Αθήνα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας είναι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Τσουρίκοβ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μίνγκας, Καψάσκης, Παππάς, Μερεμπασβίλι, Ντομοβίτσκι, Θέος και Μπεν.

Best of internet