Καπίνο: «Τιμή μας να σπάσουμε το ρεκόρ»!

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο: «Τιμή μας να σπάσουμε το ρεκόρ»!

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στη Nova για το 17 στα 17 που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ.
Ο κίπερ των Πειραιωτών τόνισε για:
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει… κοιλιά μετα τις γιορτές: «Είναι δουλειά όλων μας το γεγονός πως είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Γυρίσαμε έτοιμοι από τις γιορτές και δείξαμε απόλυτο επαγγελμτισμό. Αξίζουν σε όλους μας συγχαρητήρια για αυτό και το δείξαμε στα δύο παιχνίδια που αγωνιστήκαμε ότι είμαστε έτοιμοι».
Το ότι δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα το να μην αγωνίζεσαι δεν είναι καλό για έναν τερματοφύλακα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ρέντη με τον Αλέκο Ράντο. Στόχος μου είναι να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν περισσότερο και ελπίζω αυτό να συμβεί στην πορεία».
Τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και θα κερδίσουμε. Ο Λεβαδειακός θα προσέξει την άμυνά του αλλά με ένα γκολ γρήγορα από την πλευρά μας θα ανοίξει και θα φτάσουμε στη νίκη».
Το ρεκόρ: «Μας τιμά όλους να σπάσουμε το ρεκόρ που έχει κρατήσει τόσο πολλά χρόνια (σ.σ. το 16 στα 16). Μετά από αυτό κοιτάζουμε και το μελλοντικό ρεκόρ που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι και αυτός είναι ο στόχος όλων μας».
Την ευχή του το 2016: «Να έχω την υγεία μου. Να δουλέψω περισσότερο, να απόδείξω ότι αξίζω γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται στον Ολυμπιακό και να πάρω περισσότερα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα