«Όλοι μαζί για το νέο ρεκόρ»! (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Όλοι μαζί για το νέο ρεκόρ»! (vid & pics)

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο τους για να γεμίσει το Καραϊσκάκη για το ιστορικό 17 στα 17! Τι σχολίασαν Τσόρι, Σαλίνο και Ντουρμάζ.

Οι παίκτες των Πειραιωτών κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο ματς με τον Λεβαδειακό για να... σπάσουν όλοι μαζί το ρεκόρ και να φτάσουν τις 17 διαδοχικές νίκες.

Στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ που τόνισε πως «το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε ένα σπουδαίο ρεκόρ. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε όλους εσάς, για να μας υποστηρίξετε. Πρόκειται για μια καταπληκτική ημέρα για εμάς και για την ιστορία της ομάδας μας. Θα σας δούμε την Κυριακή. Πάμε για το νέο ρεκόρ».
Ο Τσόρι από την άλλη υπογράμμισε: «Αύριο, στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε τη 17η νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Θέλουμε τη στήριξή σας, θέλουμε να είστε όλοι στο γήπεδο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί».

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο.

Οι παίκτες του Θρύλου καλούν τον κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ματς με τον Λεβαδειακό γι...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Δείτε πιο κάτω τα post των Τσόρι, Ντουρμάζ και Σαλίνο για το 17 στα 17:

Mañana contra Levadiakos...los esperamos para juntos dar el siguiente paso y así continuar con el récord!!! Tomorrow...

Δημοσιεύτηκε από Alejandro 'Chori' Domínguez στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

#Repost @jimmydurmaz ・・・Lets break another big record tomorrow with 17 straight winnings !!! we need every supporter...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016
Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα