Πανσερραϊκός - Λάρισα 0-2 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πανσερραϊκός - Λάρισα 0-2 (vid)

bet365

Η Λάρισα αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε με την... χρυσή αλλαγή του Μπόγιοβιτς, να φτάσει στο 2-0 επί του Πανσερραϊκού με δύο τέρματα του Σέρβου και να μπει με το δεξί στο 2016 σε ότι αφορά την Football League.

Την πρώτη μάχη της για την Football League το 2016, κέρδισε η Λάρισα, η οποία έστω και δύσκολα επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόγιοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3' είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Κουτσιανικούλη. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον ρυθμό εν συνεχεία να πέφτει αισθητά και τους γηπεδούχους να δείχνουν ικανοί να κάνουν την... ζημιά! Οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμα ευκαιρία στο 44' αρχικά ο Ροβίθης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μέλκα που έσωσε, ενώ στο 45', ο Ξενοδόχοφ έσωσε με τα πόδια το πλασέ του Ατματζίδη.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛ μπήκε με το πόδι στο γκάζι θέλοντας να βρει το γκολ της νίκης. Στο 58' ο Μαρουκάκης έχασε την πρώτη ευκαιρία, με τον Ουρτάδο στο 63' με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 71' όμως ήρθε η κίνηση από τον πάγκο που άλλαξε όλο το ματς...

Τότε μπήκε ο Μπόγιοβιτς στη θέση του Αναστασόπουλου και ένα λεπτό αργότερα ο Ουρτάδο βρήκε τον Σέρβο μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 1-0. Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά για να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα ο «Μπόγιο» και να... κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Ο Ροβίθης πέρασε την κάθετη και ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΛ έκανε το 2-0.

Ο Πανσερραϊκός ανέβηκε, έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι όμως στο 87', το σουτ του Φουρτάδο σταμάτησε στην γραμμή ο Μπανούσης, ενώ στο 91', ο ίδιος έχασε το... άχαστο, καθώς έκανε κακό τελείωμα στο τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ στέλνοντας την μπάλα αρκετά έξω.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε (89' Ανδρέου), Τσιμίκας, Ατματσίδης (82' Πόποβιτς), Ρούτσης (83' Αγγελούδης), Φουρτάδο, Μπεριάν.

ΑΕΛ (Ρ.ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος (71' Μπόγιοβιτς), Μαρουκάκης (76' Λαμπρόπουλος), Ροβίθης (68' Κρητικός), Κουτσιανικούλης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα