Μελίσσας: «Να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε την πρόκριση»

Μελίσσας: «Να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Μελίσσας: «Να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε την πρόκριση»

bet365

Ο Νίκος Μελίσσας μετράει, πλέον, τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και την Κυριακή θα είναι στην αποστολή για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και για την κατάσταση της ομάδας του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Καλλονή στο κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για τις σκέψεις του σχετικά με το νέο έτος:

«Δεν είναι και οι καλύτερες. Ξεκινήσαμε με μία ήττα που έβγαλε αρνητική εικόνα για την ομάδα. Οφείλουμε να την αφήσουμε πίσω αρχής γενομένης από την Κυριακή, να αλλάξουμε εικόνα και να κοιτάξουμε μπροστά και να πάρουμε και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή:

«Υπάρχει μία απογοήτευση στην ομάδα, τόσο για την ομαδική απόδοση όσο και για την ατομική. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτό το ματς. Κοιτάμε τα λάθη και προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να τα διορθώσουμε. Από κει και πέρα πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλον και να βγάλουμε καλή εικόνα στο γήπεδο» .

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα είναι στάσιμη:

«Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη. Νομίζω ότι αλλάζουν πράγματα συνεχώς και η ομάδα προσπαθεί να βελτιωθεί. Προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, να αμυνθεί σωστά. Πολλές φορές όμως έχεις και ατυχία. Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι ότι είχαμε την κατοχή αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Ο αέρας μας δυσκόλεψε πολύ στο να παίξουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Μας έλειψε η φαντασία και ίσως δεν πήραμε κάποιο ρίσκο» .

Για το αν προκύπτει κάποιο δίδαγμα:

«Από όλα τα παιχνίδι μπορείς να πάρεις διδάγματα, είτε κερδίσεις είτε όχι. Από την Κυριακή όμως πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Εκεί φαίνονται άλλωστε οι μεγάλοι παίκτες, στο πόσο γρήγορα αντιδρούν» .

Για τους λόγους που είναι αισιόδοξος για την συνέχεια:

«Είμαστε μία νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που είναι διψασμένοι να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να την ανεβάσουν ψηλά και πιστεύω ότι σύντομα θα βγει και στο γήπεδο αυτό» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργο. Όλες οι ομάδες μάχονται και ειδικά στην Τούμπα δίνουν το 200% που έχουν. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να κυριαρχήσουμε μέσα στον αγώνα και σίγουρα το μόνο αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα