ΠΑΟΚ: Τακτική, στημένα και αποστολή για ΠΑΣ

ΠΑΟΚ: Τακτική, στημένα και αποστολή για ΠΑΣ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τακτική, στημένα και αποστολή για ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (10/1) κόντρα στον ΠΑΣ. Οι 19 που πήρε ο Τούντορ στην αποστολή.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στην τακτική, με τον Ίγκορ Τούντορ να ζητά να εφαρμοστούν στον αγωνιστικό χώρο όσα προηγουμένως συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια.

Στο τέλος της προπόνησης έγινε εξάσκηση στις στημένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Την επιστροφή στις νίκες αναζητά ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Στο 1.35 ο άσος στην Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούντορ ανακοίνωσε τους 19 της αποστολής που θα διανυκτερεύσουν σήμερα στο Μακεδονία Παλλάς και είναι οι εξής:

Όλσεν, Μελίσσας, Κίτσιου, Λέοβατς, Σκόνδρας, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάτσε, Χαρίσης, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Γλύκος, Κόστα και Ροντρίγκες ακολουθούν πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, με τον Σκοπελίτη γκολκίπερ να συμμετέχει σε ένα μέρος του ειδικού προγράμματος των τερματοφυλάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα