Αυλωνίτης: «Έχουμε στο μυαλό μας το ρεκόρ»

Gazzetta team
Αυλωνίτης: «Έχουμε στο μυαλό μας το ρεκόρ»

bet365

Ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε ότι ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ νικών που είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει ο Ολυμπιακός το 2016 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τα Χανιά στην Κρήτη είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Πως το πετύχατε αυτό φέτος;

«Ο προπονητής πρώτα απ' όλα μας είχε πει στην περίοδο των διακοπών να δουλέψουμε έξτρα σ' ένα πρόγραμμα που μας είχε δώσει σύμφωνα με τον γυμναστή. Η ομάδα γύρισε έτοιμη, οπότε μπήκαμε κατευθείαν στο τακτικό κομμάτι που ήθελε να μας παρουσιάσει ο προπονητής και υπολογίσαμε και τον Πανιώνιο, αλλά και τα Χανιά όπως και τους υπόλοιπους αντιπάλους που έρχονται και σε κάθε αγώνα κάνουμε την αντίστοιχη τακτική, κάτι που βγάλαμε και στους δύο αγώνες μέχρι στιγμής. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

-Επόμενος αντίπαλος είναι ο Λεβαδειακός. Εκτός Βοιωτίας έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία. Τι εικόνα έχεις για τον αντίπαλο;

«Ο Λεβαδειακός είναι μια σφιχτή ομάδα, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις όταν παίζει σαν αουτσάιντερ. Το είδαμε και με την ΑΕΚ που την κέρδισε στο ΟΑΚΑ. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι και νομίζω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Όμως θέλει πολλή προσοχή.

-Υποψιάζεσαι ότι ένας ακόμα αντίπαλος στο Καραϊσκάκη θα επιλέξει μαζική άμυνα, αν και φέτος έχετε καταφέρει να βρείτε τον τρόπο να ξεκλειδώνετε σφιχτές άμυνες.

«Οι περισσότερες ομάδες που έρχονται στο Καραϊσκάκη παίζουν σφιχτή άμυνα και κλειστά και προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Νομίζω και ο Λεβαδειακός το ίδιο θα κάνει. Κλειδί θα παίξει το γκολ που θα βάλουμε εμείς πρώτοι αν σκοράρουμε και θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, όπως έχουμε καταφέρει στα περισσότερα παιχνίδια εντός έδρας».

-Με νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός κάνει 17 νίκες σε μία σεζόν που κρατάει από την περίοδο 2005-2006. Πόσο σημαντικό και ιδιαίτερο είναι για σένα, τους συμπαίκτες σου και το τεχνικό επιτελείο να συνδέετε το όνομά σας με μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του Ολυμπιακού;

«Το έχουμε στο μυαλό μας από την αρχή της σεζόν και αφού είδαμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σερί. Εμείς κοιτάμε βέβαια κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κερδίζουμε για να ανεβάζουμε τη διαφορά από τον δεύτερο. Σίγουρα είναι τιμή και περηφάνια και χαρά και για εμάς και για τον κόσμο μας να σπάμε άλλο ένα ρεκόρ και δεν σας κρύβω ότι η ομάδα θέλει να κάνει αν μπορεί το 30/30, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, όμως υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ο προπονητής μας έχει ξεκαθαρίσει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, είτε είναι Κύπελλο, είτε είναι Πρωτάθλημα, είτε είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι και νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής πολύ καλά».

-Σε προσωπικό επίπεδο τι θα ήθελες από το 2016;

«Πρώτα απ' όλα να είμαι υγιής, γιατί είχα μια μικρή περιπέτεια το καλοκαίρι με τους κοιλιακούς. Να είμαι υγιής και να μπορώ να δείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω λίγες ευκαιρίες παραπάνω, για να δείξω και το καλό μου πρόσωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα