Σεμπά: «Να σκοράρουμε στο Βέλγιο»

Gazzetta team
Σεμπά: «Να σκοράρουμε στο Βέλγιο»

bet365

Ο Σεμπά τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει ένα γκολ στο Βέλγιο για να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση-πρόκριση κόντρα στην Άντερλεχτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου άσου στον Γαύρο:

Για τη θέση που αγωνίστηκε στο ματς με τα Χανιά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η φυσική μου θέση, όμως έχω παίξει ξανά σε αυτή με άλλον προπονητή όταν ήμουν στην Εστορίλ. Τη γνωρίζω τη θέση και προσπαθώ να προσαρμόζομαι».

Για το γκολ που έβαλε και τα ματς με την Άντερλεχτ:

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Αντερλεχτ ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης ; Σε απόδοση 1.50 αυτό το ενδεχόμενο στην Expekt.

«Ήταν μια πραγματικά όμορφη φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα γκολ με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να το επαναλάβω. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι και μετά να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς για να πάρουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα