Λίβερπουλ σε ... άλλη διάσταση και το videobomb της μασκότ (vid)

Λίβερπουλ σε ... άλλη διάσταση και το videobomb της μασκότ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ σε ... άλλη διάσταση και το videobomb της μασκότ (vid)

bet365

Γι' ακόμα μια φορά, η βρετανική τηλεόραση και το αθλητικό κομμάτι, στα καλύτερά τους! Η εκπληκτική, τρισδιάστατη παρουσίαση της 11άδας της Λίβερπουλ για το ματς με την Έξετερ και το... videobomb από τη μασκότ!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ φιλοξενήθηκαν στην έδρα της ομάδας της LeagueTwo, το βράδυ της Παρασκευής για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλία και ο Γιούργκεν Κλοπ με όλες τις αλλαγές που έκανε, μπορεί να αισθάνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν αρκετή τύχη με το τελικό 2-2 που έστειλε την κόντρα σε ρεβάνς στο «Άνφιλντ» για να κριθεί εκεί η πρόκριση.

Πριν από την έναρξη του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού, όμως, είδαμε γι' ακόμα μια φορά την αποθέωση της τηλεοπτικής κάλυψης ακόμα κι ενός τέτοιου παιχνιδιού από τη βρετανική τηλεόραση, όπως επίσης και την παντελή έλλειψη κόμπλεξ και... σοβαροφάνειας.

Αφήνει πίσω της την Εξετερ και επικεντρώνεται στο ματς με την Αρσεναλ η Λίβερπουλ. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 2.75 τη νίκη των «κόκκινων».

Ο ρεπόρτερ του BBC εξηγούσε την παράταξη και τα πρόσωπα της 11άδας της Λίβερπουλ, σε τρισδιάστατη μορφή λες και περπατούσαν ακριβώς δίπλα του ένας - ένας, ενώ η μασκότ της Έξετερ έκανε... videobomb χαιρετώντας την ώρα του ρεπορτάζ!

"Don't worry, he's not playing..." Mascot crashes Liverpool FC team line-upFollow Exeter v Liverpool live here: http://trib.al/ilt2wAw

Δημοσιεύτηκε από Match of the Day στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα