Ζιντάν: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο»

Ζιντάν: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο αυτός θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, προσθέτοντας ότι ο Πορτογάλος θα παίζει ό,τι και αν συμβεί.

«Ο Κριστιάνο είναι περισσότερο από μη διαπραγματεύσιμος. Είναι η ψυχή της Μαδρίτης. Όσο βρίσκομαι εδώ, δεν θα φύγει. Αυτό είναι το σίγουρο» δήλωσε ο Ζιζού, προσθέτοντας: «Ο Κριστιάνο θα παίξει στα άκρα και θα παίζει ό,τι και αν συμβαίνει. Θα του δώσω ορισμένες οδηγίες, αλλά οι αριθμοί του μιλάνε μόνοι τους. Το μόνο που θέλω είναι να νιώθει χαρούμενος, να νιώθει άνετα».

H Sportingbet προσφέρει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λα Κορούνια.

Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της Ρεάλ στο μεταγραφικό παζάρι, ξεκαθάρισε: «Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω πιθανές αποχωρήσεις. Ούτε μεταγραφές. Έχω ένα μεγάλο ρόστερ και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Ο Χάμες και ο Ίσκο είναι παίκτες σημαντικοί και προσπαθώ να τους υποστηρίξω. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι, συγκεντρωμένοι και δουλεύουν σκληρά. Θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και δουλεύουμε γι' αυτό στην προπόνηση».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα