Καϋμενάκης: «Ό,τι χρειαστεί για να πάμε ψηλά» (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Καϋμενάκης: «Ό,τι χρειαστεί για να πάμε ψηλά» (vid & pics)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχήθηκε υγεία και δύναμη και τόνισε πως από τη μεριά της η διοίκηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάνε πιο ψηλά οι Αρκάδες.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αστέρας, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνει το παρών στην εκδήλωση που έγινε. Σε αυτή μίλησαν οι Γιάννης Καϋμενάκης, Γιώργος Μποροβήλος και Στάικος Βεργέτης.

Ο εκ των ιδιοκτητών των Αρκάδων ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους και τόνισε ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να έρθουν τα καλύτερα για τον σύλλογο στο μέλλον. «Από τη δική μας την πλευρά ως διοίκηση, έχουμε όνειρα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας και την προσπάθειά σας. Εμείς την ομάδα θα την πάμε πιο ψηλά. Φροντίστε να είστε μαζί παιδιά. Καλή χρονιά, υγεία, χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ό,τι χρειαστεί εμείς θα το κάνουμε. Πλέον μένει για εσάς».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τον τρόπο που στηρίζουν την ομάδα και ευχήθηκε υγεία σε αυτούς και στις οικογένειες τους. «Αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όπως όλοι γνωρίζουμε στην οικογένειά μας και όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει, χάρη σε αυτούς τους δύο ανρθώπους, τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μπάκο, οι οποίοι υλοποιούν το πρόγραμμά τους και κάνουν τα λόγια τους πράξη εδώ και δώδεκα χρόνια».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. «Αστέρας σημαίνει οικογένεια. Αυτή η οικογένεια με αγκάλιασε κι εμένα πριν δέκα χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι, σε αυτή την οικογένεια ανοίγω κι εγώ τα χέρια να δεχτώ τον καθένα είτε ποδοσφαιριστή είτε υπάλληλο της ΠΑΕ σε αυτό το υπεύθυνο πόστο που έχω.

Ζητάω την αγάπη και την προσπάθεια του καθενός από το πόστο που έχει για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά. Εκεί που τον θέλουν και οι ιδιοκτήτες του. Την αγάπη που εισέπραξα, την ίδια δίνω, την ίδια ζητώ για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τον Τόμας Κοσίτσκι να είναι ο τυχερός από τους ποδοσφαιριστές και να ελπίζει το 2016 να τον κρατήσει μακριά από τους τραυματισμούς, ενώ από το προσωπικό το φλουρί έτυχε στη λογίστρια της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα