Μπαξεβάνος: «Σαν στο σπίτι μας στο Ρέθμνο»

Gazzetta team
Μπαξεβάνος: «Σαν στο σπίτι μας στο Ρέθμνο»

bet365

Ο Κισσαμικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Μάλεμε και ο Σπύρος Μπαξεβάνος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρεθύμνου τονίζονται ότι έκαναν όλους στην ομάδα του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Αφού... ξεσπιτώθηκε και αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ο Κισσαμικός έδωσε το πρώτο του ματς στο Μάλεμε κόντρα στην Καλλιθέα. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου για την εν λόγω ταλαιπωρία και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρεθύμνου τονίζοντας ότι έκαναν τους Χανιώτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

«Είναι σημαντικό ότι δεν υπάρχει η ταλαιπωρία του να πηγαίνεις στο Ρέθυμνο. Η απόσταση 100 χιλιόμετρα μακριά είναι πάντα σαν να παίζεις εκτός έδρας.

Δεν έχουμε βέβαια κανένα παράπονο από τους ανθρώπους εκεί πέρα και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλον αυτόν τον καιρό που μας βοήθησαν και μας έκαναν να αισθανόμαστε όσο το δυνατόν σαν στο σπίτι μας, σε ό,τι χρειαζόμασταν.

Καλό είναι για όλους μας που παίζουμε κοντά στην Κίσσαμο και μπορεί να έρχεται κι ο κόσμος πιο εύκολα για να στηρίζει την ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός των Χανιωτών.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα