Κόστα: «Ίσως έχουμε σύντομα νέα»

Κόστα: «Ίσως έχουμε σύντομα νέα»

Απόστολος Παγώνης
Κόστα: «Ίσως έχουμε σύντομα νέα»

bet365

Αυτό το μήνυμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρικάρντο Κόστα, βάζοντας πολλούς να σκέφτονται αν έχει να κάνει με την επιστροφή του στην αγωνιστική η με μια πιθανή διακοπή της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός που είχε τραυματιστεί πριν από δύο μήνες περίπου ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Κόστα που έχει ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο και υπολογίζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σ' έναν μήνα «σήκωσε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα με πολλές μεταφράσεις. «Ίσως έχουμε νέα σύντομα…». Το τι θέλει να πει ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το ξέρει μόνο ο ίδιος και ίσως οι παράγοντες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα