ΠΑΟΚ: Εντόπισαν 10αρι περιμένουν το «οκ» του Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Εντόπισαν 10αρι περιμένουν το «οκ» του Σαββίδη

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Εντόπισαν 10αρι περιμένουν το «οκ» του Σαββίδη

bet365

Στον ΠΑΟΚ έχουν βρει το παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην μεσοεπιθετική γραμμή. Μάλιστα όπως αναφέρουν πρόκειται για έτοιμο παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του μεγαλομετόχου.

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Γιώργου Γκαλίτσιου και τα όσα ακολούθησαν μετά, φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να συντονιστούν στα μεταγραφικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος έχει εντοπίσει ένα 10αρι με ευχέρεια και στο σκοράρισμα και μάλιστα έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2017, κι αν αποφασίσει ο Σαββίδης να δώσει το «οκ» τότε θα μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα και όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά υπήρξε η ενημέρωση ότι θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για να κουβεντιάσει με τα στελέχη της ΠΑΕ, όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα