Μπήκε ο Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό

Μπήκε ο Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναιτωλικού ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ θεραπεία έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Κόρσιενς.

Μπήκε ο Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό

Ένα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών είδε τον Βιγιαφάνιες να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής και να μετράει αντίστροφα για να τεθεί εκ νέου στη διάθεσή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά του, ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε θεραπεία, με τον Κόρσιενς να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περειλάμβανε ασκήσεις με μπάλα σε περιορισμένο χώρο, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Δυτικής Ελλάδας για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (9/1) στο Emileon, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι εντός του Σαββατοκύριακου θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξάγεται την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 17.15, θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει και η μπουτίκ. Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:

Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Μικρή κερκίδα:

Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Πέταλο:

Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για όλες τις Θύρες, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, το εισιτήριο είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.

-Για την έκδοσή του απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αγοραστή.

-Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Προσερχόμενοι στα εκδοτήρια οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων τους και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Πριν τον αγώνα και για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στις Θύρες εισόδου, για τον προβλεπόμενο έλεγχο και την ταυτοποίηση, που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Best of internet