ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και ποδοβόλεϊ (vid)

ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και ποδοβόλεϊ (vid)

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και ποδοβόλεϊ (vid)

bet365

Πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης ακολούθησαν οι Γλύκος και Κόστα, ενώ υπολογίζεται μέσα στο επόμενο 15νθήμερο να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι παίκτες δούλεψαν πάνω στον τομέα της φυσικής κατάσταση.

Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο “αναγκάζει” τον Ίγκορ Τούντορ να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων με την Παρασκευή (8/1) να είναι ημέρα αποφόρτισης.

Το πρόγραμμα διήρκεσε μία ώρα και είχε μόνο ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ποδοβόλεϊ με το τεχνικό τιμ να θέλει να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του πριν από τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Βέροια, Ξάνθη και ΑΕΚ στις επόμενες δύο εβδομάδες.Ο Γκάρι Ροντρίγκες συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Ρικάρντο Κόστα , Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης. Αύριο (9/1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πετύχει το πρώτο τέρμα του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα