Χωρίς Γοδόι με Πλατανιά ο Ατρόμητος

Χωρίς Γοδόι με Πλατανιά ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Γοδόι με Πλατανιά ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Φερνάντο Γοδόι θα υποδεχτεί τον Πλατανιά ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (9/1 15:00) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν υπολογίζει μόνο στον Φερνάντο Γοδόι, ο οποίος συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Χωρίς τον Γοδόι, αλλά με πίστη για τη νίκη θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Πλατανιά. Σε απόδοση 1.80 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γκαρσία, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Νάτσος, Θεολόγου, Ούμπιντες, Ουσέρο.

Τέλος, μετά την προπόνηση, η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και εν συνεχεία αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα