Συμφωνία Νάπολι-Τορίνο για Μαξίμοβιτς

Συμφωνία Νάπολι-Τορίνο για Μαξίμοβιτς

Συμφωνία Νάπολι-Τορίνο για Μαξίμοβιτς

Μετά από έξι μήνες διαπραγματεύσεων Νάπολι και Τορίνο έφτασαν επιτέλους σε συμφωνία για την απόκτηση του Νίκολα Μαξίμοβιτς. Δανεικός με οψιόν αγοράς στους «παρτενοπέι» ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός.

Ο Νίκολα Μαξίμοβιτς βρισκόταν στο στόχαστρο της Νάπολι από το καλκοκαίρι και παρά τις όποιες προσπάθειες του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις της Τορίνο με τον παίκτη να μένει στους «γκρανάτα».

Τελικά μετά από έξι μήνες διαπραγματεύσεων οι δύο ομάδες κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία. Η Τορίνο είπε ναι στον δανεισμό του παίκτη έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 16 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί αφού η Τορίνο μπορεί να βάλει στα ταμεία της άλλα τρία εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους, ανεβάζοντας συνολικά στα 21 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής. Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί εντός της ημέρας με τη Νάπολι να ενισχύεται σημαντικά με έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος σε μια θέση που πονάει ιδιαίτερα.   

 

Best of internet