Στεφάνια στην κηδεία Ψωμιάδη από ΑΕΚ και Μελισσανίδη (pics)

Στεφάνια στην κηδεία Ψωμιάδη από ΑΕΚ και Μελισσανίδη (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Στεφάνια στην κηδεία Ψωμιάδη από ΑΕΚ και Μελισσανίδη (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλαν στεφάνια στην κηδεία του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Ένωσης, Μάκη Ψωμιάδη.

Ο Μάκης Ψωμιάδης έχασε την μάχη με τον θάνατο πριν δύο ημέρες και αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον 61χρονο παράγοντα, ενώ στεφάνι στην κηδεία του έστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι και το ύστατο χαίρε στον πρώην παράγοντα είπαν αρκετοί γνωστοί άνθρωποι του αθλητισμού. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Γιάννης Κομπότης, καθώς και ο άλλοτε πρόεδρος της μπασκετική ΑΕΚ, Γιάννης Φιλίππου.

Εκτός από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στεφάνια στην μνήμη του κατέθεσαν ο Πατρίκ Κομνηνός, η οικογένεια Αναστασίας Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα