Κυζερίδης: «Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό»

Κυζερίδης: «Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό»

Gazzetta team
Κυζερίδης: «Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό»

bet365

Ο Νίκος Κυζερίδης δηλώνει συγκλονισμένος από την στήριξη που λαμβάνει και ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλο τον κόσμο.

Η αγάπη και η στήριξη που λαμβάνει ο Νίκος Κυζερίδης, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, τον έχουν γεμίσει δύναμη. Ο Κυζερίδης μίλησε στον Arena Fm 89,4 και ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όλο τον κόσμο που του έχει συμπαρασταθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο. Από την ημέρα που έφυγα από την Ελλάδα έχω γεμίσει τόσο πολύ την μπαταρία, βλέπω τον εαυτό μου τόσο αλλαγμένο.

Έχω πάρει τόση δύναμη. Με ψάχνει κόσμος που ούτε καν ξέρω, να μου μιλήσει στη σελίδα στο facebook. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό από φίλους όλων των ομάδων. Πραγματικά είτε είναι πρόεδροι, ο Καρυπίδης, ο Παπαθανάσακης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά κάποιον που ποτέ δεν με ήξερε, έχει γίνει ένας άγγελος πάνω από το κεφάλι μου. Τα λόγια του, η αγάπη του, η στήριξη του, η οικονομική του βοήθεια ήταν συγκλονιστική.

Κι αυτός που μου έχει δώσει από το υστέρημά του 5-10 ευρώ, έναν σταυρό, ένα λάδι από την Παναγιά, μου δίνει τεράστια δύναμη. Πάντα θα είναι στις προσευχές μου.

Έπαιξα στο φιλικό μια ώρα, παρά το μηχάνημα που έχω μέσα μου για τις χημειοθεραπείες, που δίνει το φάρμακο στην καρδιά. Το ήθελα τόσο πολύ και ας ήταν το τελευταίο μου. Ο γιατρός μου είπε αφού το ήθελες μπράβο σου.

Η κόρη μου ήταν στο γήπεδο και η μητέρα της έστελνε μηνύματα, πες του μπαμπά σου να βγει. Δεν ήθελα να βγω. Μόνο αυτό που αισθάνθηκα, πήγα πίσω πολλά χρόνια, με αυτά τα μεγαθήρια, με τον κόσμο στο Χαριλάου, ήμουν στα ουράνια»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα