Στην Ίντερ-μέσω Μπολόνια-ο Καλέρι

Στην Ίντερ-μέσω Μπολόνια-ο Καλέρι

Μετά από πολλά επεισόδια η μεταγραφή του Τζόναθαν Καλέρι στην Ίντερ είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί.

Στην Ίντερ-μέσω Μπολόνια-ο Καλέρι

Βαλίτσες για την Ιταλία ετοιμάζει ο Τζόναθαν Καλέρι. Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς έφτασε τελικά σε συμφωνία για την μεταγραφή του από τους νταμπλούχους Αργεντινής στην Serie A για την Μπολόνια (αρχικά) και την Ίντερ από το καλοκαίρι.

Ο πατέρας του Καλέρι γνωστοποίησε την συμφωνία μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής. «Ο Τζόνι θα έμενε στην Μπόκα, αλλά τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Θα αγωνιστεί με την Μπολόνια μέχρι το τέλος της σαεζόν και το καλοκαίρι θα πάει στην Ίντερ. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».  

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών κράτησαν αρκετές εβδομάδες ελέω του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του ποδοσφαιριστή του οποίου τα δικαιώματα η Μπόκα Τζούνιορς είχε πουλήσει σε γκρουπ επενδυτών την Stellar Group η οποία τον είχε δηλώσει σε ομάδα της Ουρουγουάης, την Ντεπορτίβο Μαλδονάδο. 

Έτσι, ο Καλέρι θα μεταβεί σητν Ουρουγουάη αρχικά για να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για την Ιταλία και την Μπολόνια αφού η Ίντερ η οποία ουσιαστικά είναι πίσω από την μεταγραφή δεν έχει θέση ξένου κι έτσι αποφάσισε να τον δώσει στην Μπολόνια για τους επόμενους έξι μήνες.

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 12 εκατ. δολάρια.  

Best of internet