«Εξαφανίζουν» τα σενάρια για Τούντορ στον ΠΑΟΚ

«Εξαφανίζουν» τα σενάρια για Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
«Εξαφανίζουν» τα σενάρια για Τούντορ στον ΠΑΟΚ

bet365

Στο άψε – σβήσε θέλουν να… σβήσουν τα σενάρια, γύρω από το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Το να αμφισβητείται τόσο έντονα και γρήγορα η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να στηρίξει τον Ίγκορ Τούντορ, είναι προσβλητικό», υποστηρίζουν στην Τούμπα θεωρώντας οτιδήποτε άλλο, «προέρχεται είτε εκ του πονηρού, είτε βάσει σχεδίου αποσυσπείρωσης».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

Κι όλα αυτά μετά από τις φήμες και τα σενάρια, που αναπτύχθηκαν από την Τετάρτη και αναπαράγονται έντονα τις τελευταίες ώρες, παρά την πρώτη επίσημη τοποθέτηση και στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Τούντορ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή.

«Δεν ψάχνουμε για προπονητή, στηρίζουμε τον Τούντορ», επανέλαβαν και σήμερα από την Μικράς Ασίας, όπου από το πρωί υπάρχει εκνευρισμός γύρω από την έντονη προπονητολογία, που έφερε τους Γιάννη Αναστασίου και Μάκη Χάβο ως πιθανούς αντικαταστάτες του Ιγκόρ Τούντορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα