ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Χιλή ο Καστίγιο

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Χιλή ο Καστίγιο

bet365

Στην πατρίδα του την Χιλή και την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα επέστρεψε ο Νίκολας Καστίγιο, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ως πιθανοί στόχοι ήταν και αυτό του Χιλιανού επιθετικού Νίκολας Καστίγιο. Ο στράικερ της Φροζινόνε μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στην Ιταλία επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Η Φροζινόνε αποφάσισε να τερματίσει τον δανεισμό του με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στο Βέλγιο και την Μπριζ η οποία κατέχει τα δικαιώματά του. Η βελγική ομάδα η οποία δεν τον υπολογίζει αποφάσισε να τον δανείσει μέχρι τον Ιούνιο του 2016 στην Χιλή και στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Το όνομα του Νίκολας Καστίγιο είχε γραφτεί από ορισμένα ΜΜΕ ως πιθανός στόχος της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή της ομάδας αλλά όπως φαίνεται το όνομά του δεν είχε απασχολήσει ποτέ σοβαρά τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα