ΠΑΟΚ: «Ποιος Αναστασίου και ποιος Χάβος;»

ΠΑΟΚ: «Ποιος Αναστασίου και ποιος Χάβος;»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ποιος Αναστασίου και ποιος Χάβος;»

bet365

Θα μείνει ή θα φύγει ο Τούντορ; Τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης; Ποιος θα αναλάβει, τώρα μάλιστα που λείπει και ο Γιώργος Γεωργιάδης; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις…

Η συζήτηση γύρω από το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ έχει ανοίξει, μετά από την ήττα και στη Μυτιλήνη από την Καλλονή. Μάλιστα παρά την επίσημη διάψευση της ΠΑΕ, σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης «διώχνει» ουσιαστικά τον Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ.

«Ποιος Αναστασίου και ποιος Χάβος», αναρωτήθηκε, δίχως να θέλει να προσβάλλει τους δύο Ελληνες προπονητές, υψηλότατο στέλεχος της ΠΑΕ όταν ρωτήθηκε γύρω από το ενδεχόμενο να έχει ξεκινήσει, ακόμη και ανεπίσημα, ο ΠΑΟΚ επαφές μαζί τους.

Ασφαλώς, κι ο Τούντορ νιώθει άβολα στον ασπρόμαυρο πάγκο, τα επόμενα τρία εντός έδρας ματς είναι λογικό να χαρακτηρίζονται καθοριστικά (και) για το μέλλον του, αλλά πέραν της όποιας αμφισβήτησης εκφράζεται προς το πρόσωπό του ακόμη και από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή καμία απόφαση για αντικατάστασή του.

Εδώ, μάλιστα, ξαναμπαίνει το καίριο ερώτημα: ποιος θα αποφασίσει σήμερα για τον νέο προπονητή σε περίπτωση απόλυσης του Τούντορ; Ο Φρανκ Άρνεσεν, που τον «βαρύνει» η επιλογή του Τούντορ, ο Νίκος Βεζυρτζής, που λογικά δεν μπήκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να επιλέγει προπονητές, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, που μάλλον δεν είναι γι’ αυτό το ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλοι μαζί ή μήπως τελικά ο Ιβάν Σαββίδης;

Στην Τούμπα γνωρίζουν από το βράδυ της Τετάρτης τη φημολογία, που αναπτύχθηκε κυρίως στην Αθήνα, γύρω από το όνομα του Γιάννη Αναστασίου. Δεν προκύπτει από πουθενά «επαφή με τον ΠΑΟΚ», όπως διαρρέεται από την πλευρά του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. Κάποιοι προχώρησαν το σενάριο βλέποντας, ότι πίσω από την όποια κουβέντα έγινε ανεπίσημα με τον Σπύρο Μαραγκό, για τη θέση του τιμ μάνατζερ, κρυβόταν η συνεργασία - πακέτο με τον Αναστασίου στον ΠΑΟΚ...

Αίφνης στην κουβέντα μπήκε και το όνομα του Μάκη Χάβου, σημερινού προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ την περίοδο 2010-2011. Ένα δημοσίευμα τον έφερε κι αυτόν πίσω στην Τούμπα, μάλιστα γράφθηκε ότι μίλησε, ήδη, με τον Νίκο Βεζυρτζή, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ούτε από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, ούτε από την πλευρά του 47χρονου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα