Σίλβα: «Κάναμε την δουλειά μας με σοβαρότητα» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Κάναμε την δουλειά μας με σοβαρότητα» (vids)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα διατύπωσε την άποψη πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολύ σοβαρά τον αγώνα με τον ΑΟ Χανίων και κέρδισε δίκαια.
Αναλυτικά τι είπε ο Πορτογάλος για τον αγώνα Κυπέλλου στα Χανιά: «Σήμερα πετύχαμε μία δίκαιη νίκη. Μία απόλυτα δίκαιη. Κάναμε την δουλειά μας. Κάναμε αυτό που ήταν υποχρέωσή μας. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό τον αντίπαλο και σεβαστήκαμε την διοργάνωση, τους φιλάθλους μας αλλά κυρίως τη δουλειά μας. Έπρεπε λοιπόν να έρθουμε εδώ και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη.
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε δίκαια τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι προφανώς και σε μία φάση από στημένη μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να προσέχουμε, διότι όταν μελετήσαμε τον αντίπαλο ξέραμε πως έχει παίκτες που θα ήταν επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις.
Έτσι, λοιπόν, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από δικές μας απροσεξίες και δικά μας λάθη. Όμως, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ και έτσι πετύχαμε την απόλυτη επικράτηση στον αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες νέους οι οποίοι είχανε καιρό να αγωνιστούνε. Πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς αυτό. Όμως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι πήραμε τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα