Καραμπετάκης: «Έτσι θα φύγουμε νικητές από τη Νέα Σμύρνη»

Gazzetta team
Καραμπετάκης: «Έτσι θα φύγουμε νικητές από τη Νέα Σμύρνη»

bet365

O βοηθός προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Καραμπετάκης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αναλύοντας παράλληλα τον τρόπο που θα παίξει ο Ηρακλής ώστε να φύγει με νικητής.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Σίγουρα, θα είναι ένα αρκετά σκληρό όσο και δύσκολο παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, και δικαίως χαρακτηρίζεται ως μία από τις ευχάριστες «εκπλήξεις» του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα που παίρνει θετικά αποτελέσματα σε όλες τις έδρες, και ξέρει να εκμεταλλεύεται τα όποια κενά του αντιπάλου της. Όμως εμείς, γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, και θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από εκεί, και εννοώ φυσικά τη νίκη και τους 3 βαθμούς».

-Ο Πανιώνιος, σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, θα έχει μία πολύ σημαντική απουσία από το ρόστερ του. Και φυσικά αναφερόμαστε στον Μπουμάλ, που μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύετε ότι θα επηρεάσει την απόδοση του Πανιωνίου;

«Ο Μπουμάλ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας, ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο, είναι πολύ αξιόλογος παίκτης και ειδικά τον περασμένο χρόνο ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες του Πανιωνίου, ο οποίος στήριζε πάνω του πολλά, όσον αφορά τον τρόπο του παιχνιδιού του. Αυτό το διαπιστώσαμε κι εμείς στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, όπου ο Μπουμάλ μας έβαλε «δύσκολα», μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Θεωρώ όμως, ότι ο αντίπαλός μας, δε στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά έχει ικανό σύνολο που πρέπει να το προσέξουμε. Γνωρίζουμε καλά και τα μειονεκτήματα που έχει ο Πανιώνιος, δουλεύουμε το πλάνο μας πάνω σ’ αυτό, και εκεί ακριβώς σκοπεύουμε να χτυπήσουμε. Στις αδυναμίες του αντιπάλου μας».

-Δυστυχώς, τα προβλήματα για την ομάδα δε λείπουν, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Θα υπάρξουν ενδεχομένως κάποιες επιστροφές και πώς σκοπεύετε να διαχειριστείτε την κατάσταση;

«Βλέπετε πως έχουμε ένα «βαρύ» πρόγραμμα, με συνεχείς αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουμε ανάγκη, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας για να μας βοηθήσουν και να προσφέρουν στην ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες με τιμωρίες ή τραυματισμούς. Υπάρχει μεγάλη κόπωση λόγω των αγώνων ανά 3 ημέρες. Δεν ξέρουμε να πούμε μετά βεβαιότητας ποιοί ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σ’ αυτόν τον αγώνα, ελπίζουμε όμως να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαζί μας».

-Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί ο αγώνας; Τι στοιχεία πρέπει να δείξει στο παιχνίδι του ο Ηρακλής για να πάρει αυτό που θέλει;

«Το βασικό είναι να έχουμε σωστή τακτική. Ο αντίπαλός μας ξέρει να αμύνεται καλά, έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και βγαίνει πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Εμείς ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι, έχουμε τον τρόπο να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, και όπως σας είπα, αν όλα αυτά που έχουμε θέσει στο πλάνο μας, τα εφαρμόσουμε και έχουμε σωστή τακτική, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα