«Κλείνει Ενζόγκμπια η ΑΕΚ»

«Κλείνει Ενζόγκμπια η ΑΕΚ»

Γιώργος Τσακίρης
«Κλείνει Ενζόγκμπια η ΑΕΚ»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σαρλς Ενζόγκμπια!

Οι Άγγλοι επιμένουν για Ενζόγκμπια και ΑΕΚ, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, με τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή να αποτελούν το μοναδικό αγκάθι. «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να υπογράψει τον εξτρέμ Σαρλς Ενζόγκμπια. Ο Γάλλος δεν υπολογίζεται από το κλαμπ του, αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Ρεμί Γκαρντ. Ο Ενζόγκμπια στα 29 του έχει μόνο έξι μήνες συμβόλαιο, αλλά η Βίλα επιδιώκει να φτάσει σε συμφωνία μαζί του προκειμένου να φύγει από τον Ιανουάριο. Και το μεγάλο κλαμπ από την Ελλάδα, το οποίο έχει ως προπονητή το πρώην αφεντικό της Σάντερλαντ Γκας Πογιέτ θέλει πολύ να τον αποκτήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της Μetro. Ένα μεγάλο ζήτημα για την συμφωνία είναι οι απολαβές του παίκτη. Ο Γάλλος διεθνής παίρνει 63.500 λίρες τη βδομάδα, ποσό που η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να δώσει.

Δύο στα δύο έχει κάνει η ΑΕΚ στο 2016. Θα πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη; Σε απόδοση 1.85 στην Ιnterwetten βρίσκεται η νίκη της Ενωσης χωρίς να δεχτεί γκολ από τη Ξάνθη.

Ο παίκτης ξέρει πολύ καλά ότι είναι δύσκολο να βρει ένα τέτοιο ποσό σε οποιοδήποτε νέο κλαμπ, λόγω της μη συμμετοχής του τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ θα επιμείνει να ρίξει τις απαιτήσεις του, κάτι που ευχαρίστως θα το έκανε, αν έπαιρνε ολόκληρη την αποζημίωσή του από τη Βίλα. Ο Ενζόγκμπια θα ήταν χαρούμενος να πάει στο εξωτερικό αφού ξέρει ότι θα είναι πολύ λίγες οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν στην Αγγλία. Ο Πογιέτ έφτασε στην Ελλάδα το τέλος του Οκτώβρη και έχει θέσει μεταγραφικούς στόχους από την Premier League, καθώς η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Ενζόγκμπια πιστεύεται ότι είναι ένας προσιτός στόχος ο οποίος θα δώσει ποιότητα στην ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ολόκληρο το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα