Επίσκεψη αγάπης του Ολυμπιακού στο θεραπευτήριο Χανίων (pics & vid)

Επίσκεψη αγάπης του Ολυμπιακού στο θεραπευτήριο Χανίων (pics & vid)

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Χανίων αλλά και το μουσείο της Εθνικής ομάδας. 

Επίσκεψη αγάπης του Ολυμπιακού στο θεραπευτήριο Χανίων (pics & vid)
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Χανίων πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης ο Σάββας Θεοδωρίδης και οι παίκτες του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης και Κώστας Τσιμίκας, ο scout Γιώργος Κοκολάκης και παιδιά από την σχολή των Πειραιωτών στα Χανιά.
 
Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού μοίρασε δώρα στα παιδιά του Ιδρύματος ενώ δόθηκε και οικονομική ενίσχυση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κα Μπασιά ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρίδη και τα μέλη της αποστολής για την στήριξη ενώ παρέδωσε τιμητική πλακέτα και επιστολή με τις ευχαριστίες του Δ.Σ. προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
 
Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ότι ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας  και συνεχάρη το Ίδρυμα για την εξαιρετική δουλειά του. 
 
Στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων ο κ. Θεοδωρίδης μαζί με τον κ. Κοκολάκη και τους Δημήτρη Κολοβό και Στέφανο Καπίνο επισκέφτηκαν το μουσείο της Εθνικής ομάδας όπου τιμήθηκαν από τον "Γαλανόλευκο Φάρο". Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Γιάννη Μανιάτη. 

Το ΘΧΠΧ στηρίζει ο Ολυμπιακός

Best of internet