Σπύρος Μαραγκός: «Καμία επίσημη επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Σπύρος Μαραγκός: «Καμία επίσημη επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Σπύρος Μαραγκός: «Καμία επίσημη επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σπύρος Μαραγκός διέψευσε τα περί επίσημων συζητήσεων με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας. 

Ο Δικέφαλος βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου γενικού αρχηγού, ο Νίκος Βεζυρτζής έχει μιλήσει με αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά όπως διευκρίνισε ο Σπύρος Μαραγκός είχε κάποιες επαφές με εξωδιοικητικούς της ομάδας, αλλά τίποτα επίσημο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση που δεν χρειάζεται να μπαίνουν καινούργια πράγματα και θέματα. Το να με παίρνουν φίλοι και να με ρωτούν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι που πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Είχαμε κάτι συζητήσεις με εξωδιοικητικούς και δεν υπάρχει κάτι επίσημο»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια φάση αναδιοργάνωσης, χρειάζεται ηρεμία, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και η κρίση αυτή μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον πίεση σε νεαρά παιδιά αλλά και σε μεγαλύτερους παίκτες. Υπάρχει πλάνο, ο ΠΑΟΚ είναι σε μια από τις καλύτερες καταστάσεις της ιστορίας του. Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια, με σωστό προγραμματισμό μπορεί να πέτυχεις και στα υπόλοιπα».

Για το λόγο που δεν πάει καλά ο ΠΑΟΚ παρά την οικονομική άνεση του Ιβάν Σαββίδη:

«Καμία φορά το ότι συζητιέται όλο αυτό το πράγμα με τα λεφτά ίσως φορτίζει το κλίμα παραπάνω από όσο πρέπει. Τα παιδιά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερά, είναι σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που έλειπε και το έζησα κι εγώ, ήταν το διοικητικό. Θεωρώ πως αν λυθεί αυτό θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το κυριότερο είναι ο προγραμματισμός και τα άτομα που θα πραγματοποιήσουν το πλάνο να ξέρουν τι θέλουν και πως θα το πετύχουν. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες που βλέπουν ότι έχουν έρθει μεγάλα ονόματα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές, περιμένουν κάτι παραπάνω».

Best of internet