ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

«Αγρίεψε» ο Ιγκόρ Τούντορ, που κράτησε σχεδόν δύο ώρες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο την επομένη του αγωνιστικού «ναυαγίου» στη Μυτιλήνη…

ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κροάτης προπονητής, που παραδέχθηκε δημόσια τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας, «επικέντρωσε τη δουλειά στους τομείς του παιχνιδιού που δεν λειτούργησαν ικανοποιητικά στο ματς Κυπέλλου με την Καλλονή».

Η προπόνηση της Πέμπτης επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα. Αυτοί που… γλίτωσαν ήταν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Μυτιλήνη, καθώς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στα θετικά της ημέρας η επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης των τερματοφυλάκων, αλλά συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού δεν είναι 100% να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα έκανε ασκήσεις με μπάλα κι ο Γκάρι Ροντρίγκες πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. 

Best of internet