ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο κράτησε τους παίκτες ο Τούντορ

bet365

«Αγρίεψε» ο Ιγκόρ Τούντορ, που κράτησε σχεδόν δύο ώρες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο την επομένη του αγωνιστικού «ναυαγίου» στη Μυτιλήνη…

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κροάτης προπονητής, που παραδέχθηκε δημόσια τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας, «επικέντρωσε τη δουλειά στους τομείς του παιχνιδιού που δεν λειτούργησαν ικανοποιητικά στο ματς Κυπέλλου με την Καλλονή».

Η προπόνηση της Πέμπτης επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα. Αυτοί που… γλίτωσαν ήταν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Μυτιλήνη, καθώς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στα θετικά της ημέρας η επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης των τερματοφυλάκων, αλλά συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού δεν είναι 100% να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα έκανε ασκήσεις με μπάλα κι ο Γκάρι Ροντρίγκες πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα