Ο Ινιέστα επιβεβαίωσε την ένταση στη φυσούνα...

Ο Ινιέστα επιβεβαίωσε την ένταση στη φυσούνα...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ινιέστα επιβεβαίωσε την ένταση στη φυσούνα...

bet365

Αν και δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα, ο Αντρές Ινιέστα ήταν ειλικρινής και παραδέχθηκε ότι υπήρξε ένταση στη φυσούνα των αποδυτηρίων του «Καμπ Νου» αμέσως μετά τη νίκη (4-1) της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ.

Το ντέρμπι της Βαρκελώνης ολοκληρώθηκε με τους «μπλαουγκράνα» νικητές και ουσιαστικά να έχουν εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, τα νεύρα κυριάρχησαν...

Πρωταγωνιστές ήταν ο πορτιέρο της Εσπανιόλ, Λόπεθ, ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Παπακουλί Ντιόπ που εξύβρισε αισχρά τον Ουρουγουανό φορ της Μπαρτσελόνα και αποβλήθηκε.

Με το φινάλε της αναμέτρησης, όπως αναγράφει το φύλλο αγώνα, ο Σουάρες περίμενε τον Ντιόπ στη φυσούνα με άγριες διαθέσεις και εκεί υπήρξε ένταση, με τους παίκτες της Εσπανιόλ να συμμετέχουν στον τσαμπουκά συνειδητά διότι όπως έλεγαν... δεν ήθελαν να σιωπήσουν.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν, επιβεβαίωσε ο Αντρές Ινιέστα, που δήλωσε: «Ήταν τα νεύρα από τον αγώνα, η ένταση εκείνων των λεπτών και όντως δημιουργήθηκε για λίγο μια κατάσταση, αλλά δεν ξέφυγε...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα