Ομάδα δεν κάνεις με δανεικούς και... ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

Ομάδα δεν κάνεις με δανεικούς και... ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Ομάδα δεν κάνεις με δανεικούς και... ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος προσπαθεί να καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τις μεταγραφές του Μέστο, του Βλαχοδήμου και κάποιων Βραζιλιάνων...

Ομολογώ ότι έχω κάθε καλή διάθεση να αντιμετωπίσω θετικά τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ειδικά από τη στιγμή που είναι η μόνη από τις μεγάλες ομάδες που προσθέτει παίκτες στο ρόστερ της και επιδιώκει να δυναμώσει και να παρουσιαστεί καλύτερη.

Ωστόσο, όσο και να προσπαθώ, αδυνατώ να καταλάβω το λόγω των συγκεκριμένων μεταγραφών των πρασίνων, με παίκτες που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί αν είναι σε θέση να προσφέρουν και πότε θα είναι σε θέση να το πράξουν αυτό.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, είναι φανερό ότι η διοίκηση των πρασίνων έχει δώσει τα... κλειδιά στον Στραματσόνι που παίρνει όλες τις αποφάσεις για την ομάδα, γεγονός κατανοητό και απολύτως σεβαστό. Από τη στιγμή που συμφώνησε με τον Ιταλό και του εμπιστεύεται τη δημιουργία μίας νέας ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα δεχθεί και όλες τις εισηγήσεις του.

Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό που φανερώνουν οι κινήσεις του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη έλλειψη προσανατολισμού. Εχει αναρωτηθεί κανείς για το τι θέλει το τριφύλλι; Υπάρχει πλάνο για την επόμενη ημέρα και για το που θέλει να βαδίσει η ομάδα; Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βγάλει τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ή επιθυμεί να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει κάποια στιγμή στο μέλλον και όχι τώρα ζητώντας την απαραίτητη πίστωση χρόνου;

Κλείνοντας παίκτες δανεικούς είναι φανερό ότι δεν βάζεις τις βάσεις για μία νέα ομάδα, αλλά περιμένεις από αυτούς άμεσα αποτελέσματα, καθώς κάποια στιγμή θα λήξει η περίοδος δανεισμού τους και θα επιστρέψουν εκεί απ΄όπου ήρθαν. Το ίδιο ισχύει και με τον Μέστο που το καλοκαίρι γίνεται 34 και φυσικά δεν έχει ακόμα πολλά χρόνια μπάλα μπροστά του. Αρα ο Ιταλός αποκτήθηκε για τώρα.

Ετσι λοιπόν, εάν θέλουμε να πάρουμε κάποια απάντηση, τότε καταλαβαίνω ότι ο Παναθηναϊκός θέλει άμεσα βελτίωση και περιμένει από τους παίκτες που πήρε ή θα πάρει, άμεση συνεισφορά σρη βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας.

Πως μπορεί να γίνει αυτό, όμως, όταν ο Μέστο για παράδειγμα, έχει να παίξει μπάλα από το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι να προσαρμοστεί,θα φτάνουμε στο τέλος της περιόδου; Στην ίδια κατηγορία και ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος Εβαντζελίστα που από τον Αύγουστο του 2014 που πήγε στην Ουντινέζε και μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος με την ιταλική ομάδα. Επιφυλακτικός είμαι και με τον άλλο Βραζιλιάνο, τον Μαμούτε, ο οποίος από το 2011 που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα, αν και επιθετικός, έχει πετύχει όλα κι όλα πέντε γκολ!

Στην κατηγορία του... ποδοσφαιρικού στοιχήματος ανήκει και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που κάποτε στην Ξάνθη ήταν παικταράς, αλλά από τότε αναζητεί την ποδοσφαιρική του ταυτότητα. Τουλάχιστον με την περίπτωση του ελπίζεις ότι επειδή είναι Ελληνας, έχει την ίδια νοοτροπία και είναι και σε καλή ηλικία, μπορεί να ξαναθυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό! Βέβαια το θέμα είναι πότε θα παίξει, γιατί αν ισχύει το δημοσίευμα του Goal, ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει για ρήτρα 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλιώς θα περιμένει το καλοκαίρι.

Συνοψίζοντας, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν αποκτά παίκτες που άμεσα θα κάνουν τη διαφορά και θα προσφέρουν σημαντική ενίσχυση στην ομάδα, αλλά ποδοσφαιριστές που περιμένει να του βγουν! Ωστόσο, είναι και δεδομένο ότι ποτέ δεν φτιάχτηκε δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες - λαχεία, παρά μόνο με σωστές και δυνατές μεταγραφές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος