ΠΑΟΚ: Ο εξάψαλμος Σαββίδη και η στήριξη σε Τούντορ

ΠΑΟΚ: Ο εξάψαλμος Σαββίδη και η στήριξη σε Τούντορ

Με… άγριες διαθέσεις έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Το αντιλήφθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ των Φώτων. 

ΠΑΟΚ: Ο εξάψαλμος Σαββίδη και η στήριξη σε Τούντορ

Η ήττα και η εμφάνιση με την Καλλονή εκνεύρισαν τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου», ο οποίος ναι μεν στηρίζει (με εντολή του γιου του, Γιώργου, έγινε η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ) τον Κροάτη προπονητή, αλλά τηλεφωνικά πρέπει να του… άλλαξε τα φώτα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Κι όσοι έτυχε να είναι κοντά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας Σαββίδη – Τούντορ αντιλήφθηκαν τον εκνευρισμό του πρώτου για την εικόνα της ομάδας.

Για πολλοστή φορά η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αποκτά τη δική της σημασία και οι συσκέψεις, εντός του Σαββατοκύριακου, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον για πολλά θέματα της ομάδας.

Τόσο ο Φρανκ Αρνεσεν, όσο και ο Ιγκόρ Τούντορ θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, την ίδια στιγμή που ο Νίκος Βεζυρτζής, λόγω και εμπειρίας, δεν βγάζει προς τα έξω τον όποιο εκνευρισμό προκάλεσε πιθανότατα και στον ίδιο η εμφάνιση της ομάδας στη Μυτιλήνη.

Γι’ αυτό και τα ξημερώματα της Πέμπτης έλεγε, «μην ανησυχείτε θα τα διορθώσουμε όλα» στους 10-15 αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που «υποδέχθηκαν» την αποστολή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Best of internet