«Καίει» τον Σουάρες το φύλλο αγώνα (pic & vids)

Gazzetta team
«Καίει» τον Σουάρες το φύλλο αγώνα (pic & vids)

bet365

Σε νέους μπελάδες ενδέχεται να μπει ο Λουίς Σουάρες, που κινδυνεύει με τιμωρία για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο και στη φυσούνα του Καμπ Νου, αποκαλώντας «σκουπίδια» τους παίκτες της Εσπανιόλ.

Ο Ουρουγουανός είχε επεισόδια τόσο στη διάρκεια του αγώνα με τους Ντιόπ και Πάου Λόπεθ όσο και στη φυσούνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μαρτίνεθ Μουνουέρα.

«Μετά το παιχνίδι, στη φυσούνα, το Νο.9 της Μπαρτσελόνα, Λουίς Αλμπέρτο Σουάρες Ντίας, καθώς οι παίκτες της Εσπανιόλ ανέβαιναν τις σκάλες του τούνελ, τους περίμενε και τους επανέλαβε πολλές φορές το ακόλουθο: ''Εδώ είμαι, σας περιμένω. Ελάτε. Είστε σκουπίδια'', προκαλώντας τη σύγκρουση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και του τεχνικού τιμ των δύο ομάδων» αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε τιμωρία τον επιθετικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Preload enlarged photo

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το πιθανότερο είναι πως η τιμωρία θα αφορά τον επαναληπτικό του Κορνεγιά ντελ Πρατ, αλλά μπορεί να φτάσει και τις τέσσερις αγωνιστικές, στερώντας του τη συμμετοχή και σε παιχνίδια της La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα