Λαμπράκης: «Αβεβαιότητα για το αύριο»

Νίκος Τσιώκος
Λαμπράκης: «Αβεβαιότητα για το αύριο»

bet365

Στον Εργοτέλη δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει η αυριανή μέρα και εκεί στάθηκε ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του. Φουκαράκης: «Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε».

Με τα... χίλια ζόρια διεξήχθη το ματς του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, αφού τελευταία στιγμή βρέθηκαν τα χρήματα για τους διαιτητές. Οι Κρητικοί δε γνωρίζουν τι τους ξημερώνει η αυριανή μέρα και σε αυτό στάθηκε ο Σταύρος Λαμπράκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι.

«Έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Ήταν μια επανάληψη του προηγούμενου παιχνιδιού και όπως τότε, έτσι και τώρα, δεν αξίζαμε να χάσουμε, είχαμε καλές φάσεις με πλέον κλασσική αυτή με τον Μάνο στο 44'.

Δεν μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο και να πω ότι είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα παιδιά, που είναι και καλοί ποδοσφαιριστές με μέλλον και δρόμο μπροστά τους, αλλά και εξαιρετικοί χαρακτήρες, που έχουν βάλει πέρα τα προβλήματα και δουλεύουν με στόχο να προοδεύσουν. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, υπάρχει αβεβαιότητα για το αύριο.

Θέλουμε όλοι μας και τα παιδιά και εγώ να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα πω ότι πριν βγούμε για τα παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και αυτά τα παιδιά το κάνουν 100%. Το βάρος της φανέλας και την ιστορία της ομάδας την ξέρουν καλά τα παιδιά, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό», ήταν τα λόγια του.

Φουκαράκης: «Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησε Μανώλης Φουκαράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι, όπως λέει η ενημέρωση από τους ανθρώπους της διοίκησης.

«Ο αέρας επηρέασε την εξέλιξη του ματς, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος, κατάφερε να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο όμως εμείς βάλαμε την μπάλα κάτω, είχαμε τελικές και ψάχναμε ένα γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαστε εδώ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και ελπίζουμε μέχρι τέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Εμείς ελπίζουμε το καλύτερο για τον Εργοτέλη.

Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, είμαστε όμως φιλόδοξοι και έχουμε διάθεση για δουλειά και να μην σκεφτόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Από τη διοίκηση μας έχουν πει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε», είπε ο 20χρονος αμυντικός χαφ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Football League, σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση, και αν επιβεβαιωθεί το εν λόγω σενάριο, τότε ο Εργοτέλης δε θα... κατέβει στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα