Προσφυγή ο Κλέιτον, πλησιάζει σε Ηρακλή

Προσφυγή ο Κλέιτον, πλησιάζει σε Ηρακλή

Απόστολος Παγώνης
Προσφυγή ο Κλέιτον, πλησιάζει σε Ηρακλή

bet365

Όλο και πιο κοντά στους «κυανόλευκους» έρχεται ο Σίλβα Κλέιτον, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Ελάζιγκσπορ ζητώντας την ελευθέρας του, αλλά και τα χρήματα του.

Ο Κλέιτον κατέθεσε προσφυγή στη FIFA προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Ελάζιγκσπορ από την στιγμή που η ομάδα της Τουρκίας αθέτησε την οικονομική συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές. Ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε την ΠΑΕ Ηρακλής για την εξέλιξη αυτή ζητώντας χρόνο μέχρι ο Κλέιτον να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του. Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστο, όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να συμφωνήσει με άλλη ομάδα και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας όταν δικαιωθούν. Οι Θεσσαλονικείς για την ώρα θα περιμένουν, όμως παραμένει άγνωστο τι θα πράξουν όταν η υπόθεση αργήσει να εκδικαστεί αν θα συνεχίσουν να περιμένουν τον Κλέιτον ή θα στραφούν σε άλλη λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα