«Κλείνει» Μαμούτε ο Παναθηναϊκός! (vid)

«Κλείνει» Μαμούτε ο Παναθηναϊκός! (vid)

Νίκος Ρόλλας
«Κλείνει» Μαμούτε ο Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Σύσσωμα τα ΜΜΕ στην Βραζιλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, Γιούρι Μαμούτε, είδηση που επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Λάτιν ενίσχυση για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικό σταθμός στην Βραζιλία «Rádio Bandeirantes». Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε, οι «πράσινοι» είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Γιούρι Μαμουτέ, ο οποίος ανήκει στην Γκρέμιο και έχει αγωνιστεί δανεικός στην Μποταφόγκο.

Ο αρχικός προορισμός του 20χρονου επιθετικού, αρχικά δεν ήταν η Ευρώπη, αλλά η Αλ Καντισιγιάχ στην Σαουδική Αραβία, όπου προπονητής είναι ο Αλεξάντρε Γκάλο. Ωστόσο ο δανεισμός του εκεί «χάλασε» την τελευταία στιγμή και προτιμήθηκε να γίνει αποδεκτή η κρούση του «τριφυλλιού».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Ζοάο Μπατίστα Πίγκιο στο «jbfilhoreporter.final.com.br» στην συμφωνία υπάρχει ρήτρα για την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων του από το «τριφύλλι» σε έξι μήνες έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το ποσό αυτό, το καλοκαίρι του 2017 θα εκτιναχθεί στα 7 εκατομμύρια.

O Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει 13 συμμετοχές με την U-20 της Βραζιλίας, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Λούκας Εβανζελίστα που επίσης ακούγεται για τον Παναθηναϊκό.

To ρεπορτάζ που σας μετέφερε πρώτο το gazzetta από την Βραζιλία επιβεβαιώνεται και όπως όλα δείχνουν απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να φορέσει τα πράσινα!

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει τρία ή περισσότερα τέρματα στο ματς κόντρα στην Εβερτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα