Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 3-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 3-2 (vid)

bet365

Οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ πρόσφεραν... ματσάρα στο «Σαν Μαμές» και οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με ανατροπή με σκορ 3-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας!

Καθόλου τυχαία δεν είναι η βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα και η μάχη που δίνουν για τις ευρωπαϊκές θέσεις, βάσει και των όσων είδαμε στο σημερινό, πρώτο χρονικά παιχνίδι της πρώτης παρτίδας αναμετρήσεων για τους «16» του «Copa del Rey».

Η Βιγιαρεάλ στο πρώτο ημίχρονο είχε σκορ που της εξασφάλιζε ουσιαστικά από τώρα το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης, αρχικά σκοράροντας με τον Λέο Μπαπτιστάο στο 16ο λεπτό κι εν συνεχεία με τον Σαμού στο 38' έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση.

Το θετικότατο της υπόθεσης για την Αθλέτικ ήταν πως βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα μόλις στο 54' με πλασέ του Ινάκι που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και στο 68' ο Αντούριθ που έφερε τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί για να σουτάρει δυνατά και να σκοράρει προκαλώντας... έκρηξη στις εξέδρες του γηπέδου για την ισοφάριση του σκορ.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει τρία ή περισσότερα τέρματα στο ματς κόντρα στην Εβερτον.

Η μαχητικότητα των Βάσκων θα οδηγούσε τελικά στη νίκη, με τον Λαπόρτε στο 81ο λεπτό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να χαρίζει τεράστια νίκη στην ομάδα του, αν και τα δύο γκολ εκτός έδρας του «κίτρινου υποβρυχίου» μπορούν ν' αποδειχθούν... ύπουλα στον επαναληπτικό της 13ης του μηνός...

Λίγο πριν από το φινάλε, αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Μάριο Γκασπάρ...


Watch Amazing Comeback By Athletic Bilbao vs... από wittyfutty
 

LA LIGA Τελευταία Νέα