Πρώτη ακρόαση για την Καρνέιρο στην υπόθεση Τσέλσι

Πρώτη ακρόαση για την Καρνέιρο στην υπόθεση Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτη ακρόαση για την Καρνέιρο στην υπόθεση Τσέλσι

bet365

Στο South Employment Tribunal του Κρόιντον στο βόρειο Λονδίνο βρέθηκε το πρωί η Εύα Καρνέιρο, για την πρώτη προσωπική ακρόαση στο πλαίσιο της υπόθεσης με την Τσέλσι και την καταγγελία εις βάρος του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η πρώην γιατρός της ομάδας που έχει καταγγείλει τον σύλλογο για τον τρόπο με τον οποίο απολύθηκε, έχοντας απαλλαγεί αναγκαστικά από τα καθήκοντά της έπειτα από τη λογομαχία με τον «special one» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, έδωσε το «παρών» στην ακρόαση μαζί με τον συζυγό της, Τζέισον Ντε Καρτέρτ.

Όσον αφορά τον Μουρίνιο, έχει κατηγορηθεί από την Καρνέιρο για σεξιστική συμπεριφορά. Σε αυτή την πρώτη ακρόαση, θα εξεταστούν οι μαρτυρίες μελών της ομάδας που ήταν παρόντα στο περιστατικό του αγώνα με τη Σουόνσι τον περασμένο Αύγουστο, όπως επίσης και όλα τα ντοκουμέντα και τα e-mail που έχουν ανταλλαγεί από εκείνη την ημέρα και μέχρι την απόλυση της γιατρού.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει τρία ή περισσότερα τέρματα στο ματς κόντρα στην Εβερτον.

Οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε κανονική δίκη τον προσεχή Ιούνιο, αν δεν καταφέρουν να τα βρουν μέχρι τότε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα