Τα Gazzetta Awards 2015 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Τα Gazzetta Awards 2015 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς συνεχίζεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης απονέμει τα δικά του βραβεία!

Τα Gazzetta Awards 2015 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Το gazzetta.gr μίλησε με τον προπονητή του Πανιωνίου, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έδωσε τις δικές του ψήφους, από τις οποίες λείπει το ποδόσφαιρο!

Οι εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη: 

Αθλητής της χρονιάς: Λευτέρης Πετρούνιας 

Αθλήτρια της χρονιάς: Νικόλ Κυριακοπούλου

Ομάδα της χρονιάς: Εθνική Εφήβων  

Προπονητής της χρονιάς: Ηλίας Παπαθεοδώρου

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Best of internet