Μια 11άδα... στο νοσοκομείο για τη Λίβερπουλ!

Μια 11άδα... στο νοσοκομείο για τη Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μια 11άδα... στο νοσοκομείο για τη Λίβερπουλ!

bet365

Συνήθως όλοι ασχολούνται με την Άρσεναλ και την... παράδοση που δημιουργεί με τις απώλειες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμού. Όμως, σε αυτή τη γκρίνια από τον Αρσέν Βενγκέρ, η απάντηση είναι το... νοσοκομείο της Λίβερπουλ!

Από που να το μαζέψει και πως να το διαχειριστεί ο Γιούργκεν Κλοπ αυτό που έχει πάθει φέτος, με την κατάσταση που ξεκίνησε από τον Μπρένταν Ρότζερς και τώρα ο Γερμανός βλέπει συνεχώς να μην μπορεί να έχει υγιείς τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει για τα βασικά του πλάνα.

Προφανώς και όταν λείπουν οι Καθόρλα και Αλέξις βλέπουμε στο γήπεδο μια πολύ διαφορετική Άρσεναλ, ενώ υπάρχει ο ... σχεδόν μονίμως τραυματίας, Τζακ Γουίλσιρ, η δύσκολη κατάσταση με τον Ντάνι Γουέλμπεκ και λίγο παλιότερα ο Θίο Γουόλκοτ μείωνε τις επιλογές του Αλσατού κόουτς για την επίθεση.

Μετά και το παιχνίδι του Λιγκ Καπ απέναντι στη Στόουκ και τους Λόβρεν/Κουτίνιο ν' αποχωρούν με μυϊκά προβλήματα (ξανά), ο Κλοπ έχει πλέον μια ... ολόκληρη ενδεκάδα στα πιτς!

Έχουμε και λέμε:


Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Τορίνο.

Ντέγιαν Λόβρεν – Μυϊκό (αδιευκρίνιστη ημερομηνία επιστροφής)

Φιλίπε Κουτίνιο – Μυϊκό (αδιευκρίνιστη ημερομηνία επιστροφής)

Μαμαντού Σακό – Γόνατο (αδιευκρίνιστη ημερομηνία επιστροφής)

Τζόρνταν Χέντερσον – Φτέρνα (αδιευκρίνιστη ημερομηνία επιστροφής)

Ντίβοκ Ορίζι – Μυϊκό (23/1 επιστροφή)

Μάρτιν Σκρτελ – Μυϊκό (6/2 επιστροφή)

Τζόρνταν Ρόσιτερ – Μυϊκό (αδιευκρίνιστη ημερομηνία επιστροφής)

Ντάνιελ Στάριτζ – Μυϊκό (17/1 επιστροφή)

Ντάνι Ινγκς – Ρήξη χιαστών (16/6 επιστροφή)

Τζο Γκόμεζ – Ρήξη χιαστών (16/6 επιστροφή)

Τζον Φλάναγκαν – Γόνατο (17/1 επιστροφή, παίρνει χρόνο με τη δεύτερη ομάδα έχοντας απουσιάσει 19 μήνες και έχοντας κάνει χειρουργεία)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ είναι η ομάδα με τους περισσότερους απόντες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεύτερη έρχεται η Νιούκαστλ που έχει ν' αντιμετωπίσει 10 διαφορετικά αγωνιστικά προβλήματα! Όσον αφορά τους «κανονιέρηδες», έχουν μειωθεί στους 7 οι απόντες, με τον Αλέξις να επανέρχεται άμεσα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα