ΠΑΟΚ: Ποιος (θα) είπε «όχι» στη Γαλατασαράι για τον Μακ;

ΠΑΟΚ: Ποιος (θα) είπε «όχι» στη Γαλατασαράι για τον Μακ;

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για «όχι» του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Γαλατασαράι για τον Ρόμπερτ Μακ. 

ΠΑΟΚ: Ποιος (θα) είπε «όχι» στη Γαλατασαράι για τον Μακ;

Την Τρίτη προέκυψε ανεπίσημη πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της τουρκικής ομάδας προς τον ΠΑΟΚ και σήμερα εμφανίζεται στον Τύπο το… ευγενικό «όχι» της ελληνικής ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν για το παιχνίδι, που έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες, γύρω από το όνομα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού. Αυτό συμβαίνει «παραδοσιακά» από την πλευρά κάθε ποδοσφαιριστή, όταν πλησιάζει η ώρα της διαπραγμάτευσης. Το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι, όταν ο Φρανκ Αρνεσεν έκανε μια πρώτη κουβέντα, κάτι ανάλογο επαναλήφθηκε και τον Οκτώβριο με διαρροές στον Τύπο, ομάδων που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ασφαλώς, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, με τις φετινές εμφανίσεις του, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Αρκετοί προπονητές και τεχνικοί διευθυντές θα έχουν το όνομά του στις λίστες τους. Αλλά ως εκεί. Επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Μακ δεν έχει υπάρξει, ούτε τους προηγούμενους μήνες, ούτε και τώρα… Οπότε δεν υπάρχει και επίσημο «όχι» στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ της Γαλατασαράι.

Στην Τούμπα είχαν (και έχουν) αποφασίσει να καλέσουν τον μάνατζερ του Μακ, Γιόζεφ Βένγκλος στη Θεσσαλονίκη. Σκοπεύουν να κουβεντιάσουν γύρω από την επέκταση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι του 2017, με αλλαγή των οικονομικών όρων, χωρίς έως τώρα να έχουν μπει σε καμία επίσημη η ανεπίσημη διαπραγμάτευση με καμία ομάδα για πώληση του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή. 

Best of internet