Στα εύκολα ο Πανιώνιος, έχει... χρωστούμενα η ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Στα εύκολα ο Πανιώνιος, έχει... χρωστούμενα η ΑΕΚ

bet365

Τον Εργοτέλη, για τον οποίο ο κίνδυνος διάλυσης είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ, αντιμετωπίζει σήμερα ο Πανιώνιος για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Να ρεφάρει για την ήττα στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, από απραξία ο Ατρόμητος, κόντρα στον Πλατανιά.

Οι «κυανέρυθροι» ξέρουν ότι δεν θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία από τη στιγμή που τα πράγματα ήρθαν έτσι κι απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη στοχεύει στο αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο ματς ώστε να κοιτάξει στη συνέχεια τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, υποδέχεται την ΑΕΚ, την οποία μόλις πριν από λίγο καιρό είχε νικήσει με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον αέρα της επίδειξης δύναμης επί του Πλατανιά από την περασμένη Κυριακή και θέλουν να σβήσουν το αρνητικό αποτέλεσμα από τους Βοιωτούς.

O ΠΑΟΚ που επίσης έμεινε άπραγος όσον αφορά τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην Ξάνθη, κοντράρεται με την Καλλονή, ενώ, τέλος, στα «Περιβόλια», ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο. \

Να πάρει ρεβάνς για την ήττα του προηγούμενου μήνα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στο Λεβαδειακό. Στο 2.30 στη Novibet το διπλό της Ενωσης.

Οι Περιστεριώτες δεν έπαιξαν το απόγευμα της Κυριακής, αφού οι δυνατοί άνεμοι στο γήπεδο της Λιβαδειάς ήταν άκρως επικίνδυνοι για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Πλατανιάς – Ατρόμητος (15:00)

Λεβαδειακός – ΑΕΚ (17:15)

Εργοτέλης – Πανιώνιος (17:15)

Καλλονή - ΠΑΟΚ (19:30)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα