Βρήκε νέα αφορμή για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Βρήκε νέα αφορμή για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

bet365

Ακόμα μια προσπάθεια ενδεχομένως να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στον μήνα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την απόλυση του Μπενίτεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός αστέρας βρίσκεται μονίμως στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» κι εκείνοι, κάθε φορά εξετάζουν όλες τις παραμέτρους για να κάνουν την κίνησή τους.

Έπειτα από την απομάκρυνση του Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ και την παραδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν για τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε στον Μπέιλ, η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ βρήκε ακόμα μια αφορμή ώστε να δελεάσει τον διεθνή εξτρέμ και να τον κάνει να σκεφτεί αν θα μπορούσε να δουλέψει στην ομάδα που βρίσκεται το πρότυπό του, ο Ράιαν Γκιγκς.

Από την πλευρά του, βέβαια, ο «Ζιζού» υποστήριξε ότι θέλει να κάνει τον Μπέιλ να αισθανθεί σημαντικός για τα πλάνα του και την ομάδα και δεν ενοχλήθηκε από την απογοήτευση του παίκτη στις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Μαδρίτης.

Στο Μάντσεστερ, πάντως, γνωρίζουν ότι θα ήταν πολύ πιο βολικό να γίνει κάτι το καλοκαίρι και όχι τώρα, αλλά δεν θέλουν ν' αφήσουν μια πιθανή ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα