Προτιμούσε φορ από Εμποκού ο Αναστασίου

Προτιμούσε φορ από Εμποκού ο Αναστασίου

Gazzetta team
Προτιμούσε φορ από Εμποκού ο Αναστασίου

bet365

Η περίπτωση του Πολ-Ζοσέ Εμποκού είχε πέσει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η άρνηση του Αναστασίου, μεταξύ άλλων, είχε μπλοκάρει τις εξελίξεις.

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετακόμισε το καλοκαίρι στην Κιέβο, ως δανεικός από τη Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο, πριν τη μετακίνησή του στα Ιπτάμενα Γαϊδούρια, το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, σύμφωνα με τη SportDay.

Ωστόσο, η παραμονή του Καρέλη στην ομάδα, η επιθυμία του Αφρικανού να ανέβει σκαλοπάτι και η αρνητική εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου που προτιμούσε να αποκτηθεί φορ περιοχής, σταμάτησαν τις εξελίξεις στο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα