Ξεκαθαρίζει για Τζανετόπουλο στην ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει για Τζανετόπουλο στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει για Τζανετόπουλο στην ΑΕΚ

bet365

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος φαίνεται να μη βρίσκεται στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ και το μέλλον του στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο διεθνής σέντερ μπακ, παρότι ξεκίνησε της σεζόν όντας βασικό κομμάτι της Ένωσης, με την έλευση του Γκουστάβο Πογέτ έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και χρησιμοποιείται ελάχιστα, μένοντας εκτός αποστολής και στο ματς του Κυπέλλου με το Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με τη SportDay, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να έρθει πρόταση στο Δικέφαλο για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να αποφασίσουν το τι θα κάνουν με τη συγκεκριμένη περίπτωση, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τη μεταγραφική δραστηριότητα των «κιτρινόμαυρων» τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα