Παπαδόπουλος: «Η απόκρουση στο πέναλτι μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Παπαδόπουλος: «Η απόκρουση στο πέναλτι μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην επέμβαση του Χουάντερσον στο πέναλτι του Ναζλίδη. Τι άλλο είπε.

Παπαδόπουλος: «Η απόκρουση στο πέναλτι μας έδωσε αυτοπεποίθηση»
Ο τεχνικός του Ηρακλή επισήμανε για:
 
Το ματς: «Όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και σήμερα η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στα πόδια μας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα. Το πέναλτι και η απόκρουση του Χουάντερσον μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ηταν θεωρώ η καθοριστική στιγμή. Μετά μίλησε η ψυχή των παικτών μου που μαζί με τη στήριξη του κόσμου, μας έδωσαν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Θα πρέπει να πω όμως πως δεν τελείωσε τίποτα. Εχει ένα ακόμα παιχνίδι. Η Βέροια είναι καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς, θέλει μεγάλη προσοχή.
 
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο: «Διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε να παίζουμε μόνο άμυνα. Επρεπε να βγούμε και στην επίθεση. Αυτό μας βοήθησε πολύ στο να βρούμε ρυθμό».
 
Τον Κάσσο και το εάν κέρδισε έναν ακόμα παίκτη: «Δεν τον έχασα ποτέ εγώ. Άλλοι γράφουν πως χάθηκε».
 
Το πόσο βοηθάει ψυχολογικά η νίκη αυτή: «Οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Είμαστε καλά. Μας βοηθάνε τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα πάλι».
 
Τις επιστροφές παικτών ενόψει Πανιωνίου: «Θα επιστρέψει  ο Καρασαλίδης σίγουρα, ο Περόνε δύσκολα θα είναι έτοιμος και σίγουρα υπολογίζουμε και στον Μπουλούτ που επιστρέφει σήμερα».
 
Τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Best of internet