Ρομάνο: «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ»!

Δημήτρης Τομαράς
Ρομάνο: «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ»!

bet365

Ο Ντιέγκο Ρομάνο μίλησε για την φάση του 0-1 στη Βέροια και την συνέχεια για τον Ηρακλή. Τι τόνισε ο Θωμάς Ναζλίδης, που ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.
Ο Ρομάνο είπε στην κάμερα του OTE SPORTS TV για:
Το 0-1 του Ηρακλή στη Βέροια και την φάση του γκολ: Καλή χρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε πολύ καλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο δύσκολο ματς. Ναι το έχουμε δοκιμάσει αυτό με τον Μπαρτολίνι. Ήταν κάτι που το δουλεύουμε και στις προπονήσεις και τους αγώνες. Ευτυχώς σκοράραμε. Ναι σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Αφιερώνουμε στις οικογένειές μας και στον κόσμο αυτή τη νίκη.
Ο Ναζλίδης ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ότι θέλαμε από τον αγώνα. Πάμε στο επόμενο ματς για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Ο άσος της Βέροιας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα λέγοντας πως «η ομάδα ήταν καλή και εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Η ομάδα ήταν πολύ καλή. Δεν χάθηκε η πρόκριση. Όποιος είδε το ματς θα είδε πως μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Θα παλέψουμε για την πρόκριση».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα