Παραμένει διακαής πόθος του Σίλβα ο Γκονζάλο Σάντος!

Παραμένει διακαής πόθος του Σίλβα ο Γκονζάλο Σάντος!

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει διακαής πόθος του Σίλβα ο Γκονζάλο Σάντος!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει ξεχάσει έναν πολύ αγαπημένο του παίκτη από την Πορτογαλία, τον Γκονζάλο Σάντος, τον οποίο αντιμετώπισε φέτος στο Champions League.

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει καιρό τώρα για παίκτες από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που απασχολούν γενικά τον Ολυμπιακό. Ορισμένους τους είχε ξεχωρίσει και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Άλλους ο Μάρκο Σίλβα.

Ένα αγαπημένο παιδί του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού και μόνιμος διακαής μεταγραφικός του πόθος είναι ο Γκονζάλο Σάντος. Ο 29χρονος ύψους 1.85 μ. συμπατριώτης του που μπορεί να παίξει στόπερ και αμυντικό χαφ.

Ο Σίλβα τον ξέρει πολύ καλά ως παίκτη και ως χαρακτήρα. Έχει δουλέψει μαζί του στην Εστορίλ, τον έχει εμπιστευθεί και έχει ακόμα και σήμερα επαφές μαζί του. Φέτος ως γνωστόν οι δυο τους τέθηκαν αντίπαλοι στα ματς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League με τις αγκαλιές και τις θερμές χειραψίες μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.

Ο 38χρονος ερυθρόλευκος προπονητής πάντα έχει στο μυαλό του τον Γκονζάλο Σάντος ενώ ο άσος της Ντιναμό έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Σίλβα και θα ήθελε στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα